Утка, фаршированная домашней лапшой - рецепт
Тушку утки очистить, выпотрошить, промыть, натереть солью и зафаршировать отварной заправленной лапшой, затем зашить. Для начинки лапшу фабричную или домашнюю сварить в грибном отваре, смешать с мелко нашинкованными поджаренными грибами, репчатым луком, заправить солью и сырыми яйцами.
Фаршированную утку уложить на противень и жарить в жарочном шкафу. Перед подачей птицу разрубить на порции, уложить на блюдо вместе с начинкой и полить соком.
Roast Duck with Noodles
Pick, singe and clean a duck. Rub it with salt. Fill the cavities with noodle dressing. Truss the duck. To make the dressing cook the noodles in mushroom stock. Combine with sliced mushrooms sauteed with onions, add a pinch of salt and mix in raw eggs. Roast the duck in an uncovered pan in a slow oven. Cut the duck into individual servings. Arrange it on the plates. Pour the drippings over it.
1 duck, 2 eggs, 25 gr. dried mushrooms, 1 onion, 3 tbsp. butter, salt, pepper to taste, 200 gr. noodles (make your own noodles with 1 cup flour and 1 egg).