Помидоры или огурцы фаршированные - рецепт

=================================================
Ингредиенты:5 помидоров или огурцов, 200 г сосисок или вареной колбасы (Докторской), 2 яйца, 2 лукови­цы, 1 ст. ложка сливочного масла, 2 1/2 ст. ложки майонеза, 50 г голландского сыра, соль, перец — по вкусу, зелень
=================================================

Промытые помидоры или огурцы разрезать по­полам и вынуть из них мякоть. Лук мелко наре­зать, слегка обжарить на сливочном масле и ох­ладить. Очищенные сваренные сосиски или вареную колбасу, сваренные вкрутую яйца и об­жаренный лук 2—3 раза пропустить через мясо­рубку, добавить майонез, соль, перец. Получен­ную массу хорошо перемешать, взбить и выло­жить на подготовленные помидоры или огурцы, сверху посыпать тертым сыром, украсить зеле­нью салата или петрушки.

Tomatoes or Cucumbers with Filling

Cut into halves washed tomatoes or cucumbers. Remove the pulp. Mince onions. Gently saute in butter. Chill. Pass cooked link sausages or boiled sausage, hard-boiled eggs, and the sauteed onions through a meat grinder two or three times. Add ma­yonnaise, salt and pepper. Mix the ingredients well. Fill the cucumber boats and tomato cases with the stuffing. Sprinkle with lettuce and parsley, ф 5 tomatoes or cucumbers, 200 gr. link sausages or boiled sausages (Doktorska), 2 eggs, 2 onions, 1 tbsp. butter, 2 1/2 tbsp. mayonnaise, 50 gr. Cheddar cheese, salt, pepper to taste, greens.